Nieuw huis wordt steeds meer thuis…

Het is alweer ruim 2 maanden geleden dat we de sleutels kregen van ons nieuwe huis. Er is zoveel gebeurd de laatste maanden, wat toch ook wel heel veel stress heeft opgeleverd.

De oude eigenaar van dit huis was totaal geen leuke man. Een oude sjacheraar was het. Een autoverkoper van oude, tweedehandse auto’s die met zijn bedrijf in de top 10 te vinden is van kutbedrijf.nl. (ja, serieus dit is een site) Een man die zijn eigen regels en wetten heeft. Die naar niemand luistert  en met alles en iedereen in de clinch ligt. We hebben er heel wat mee te stellen gehad, maar zijn nu eindelijk van hem af. We hebben hem dan ook vriendelijk, en zeer dringend, verzocht om zich nooit meer te laten zien. Pfff.. hoge stress factor, maar wil er eigenlijk niet meer woorden aan vuil maken.

De woonkamer is zo goed als af, zo ook de entree, keuken, badkamer en slaapkamer. We moeten nog wat deuren en kozijnen verven in de entree, maar verder is dat klaar! De komende maanden moeten we de tuin aanpakken (tuinhuis, schutting en bestrating), de logeerkamer moet nog helemaal en de overloop. Maar dat komt goed, geen haast.

We hebben nog ± 4 verhuisdozen die we nog niet uitgepakt hebben en verder heeft alles wel een plekje gekregen. We voelen ons steeds meer thuis. De buurt is zo fijn, zo rustig… heerlijk! Ook ons hondje voelt zich nu weer helemaal thuis. Ging best goed, geen grote problemen met het oude beestje (10).

Twee weken geleden ben ik met m’n schoonmoeder nog naar de Ikea geweest en weer wat leuke spulletjes voor in huis gekocht. En zo wordt het langzaam aan steeds meer af.

Liefs, CarpeDiem

Advertenties
  1. #1 door Sabine op 29 december 2015 - 12:07

    Verhuizen levert altijd stress op volgens mij Haha. Maar ik vind het er bij jou al heel gezellig uitzien! In ieder geval komt het helemaal af in 2016!

  2. #2 door Patty op 2 januari 2016 - 10:19

    Heerlijk vind ik het om een huis helemaal je eigen te maken.
    Wij zijn nu om, nog een weekje er tegenaan in het huis in de bergen met klusjes die we nog beloofd hebben te doen en nog een dagje met zwager het hout voor de haard ophalen.
    Mooi bij jou zo die frisse nieuwe kleuren 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: