¡Hola, buenas tardes!

Afgelopen maandag was de laatste Spaanse les. Negen lessen hebben we in totaal gehad. De groep was zeer gemengd. Buiten twee jonge jongens die absoluut geen moeite ervoor gedaan hebben, een stelletje wat het gewoon weg niet snapte en 2 dames die maar 2 of 3 keer geweest zijn, waren er ook nog 5 mede cursisten die wél moeite deden, en nu dus al een aardig woordje Spaans spreken, op beginnersniveau wel te verstaan. Met laatst genoemde was het ook erg gezellig, vooral als die andere 6 er niet waren. Dan verliep een les ook lekker vlot en konden we een lekker doorwerken. Afgelopen maandag zijn er dan ook maar 6 certificaten uit gedeeld, waarvan ik er dus 1 mocht ontvangen! Ik heb me inmiddels ook al ingeschreven voor ‘Beginners 2’, welke over 3 weken gaat starten. Dat hoop ik dan, want er gaan er van onze groep maar 3 door, waaronder ik. En dit is eigenlijk teweinig om de cursus te starten. Dus hopelijk melden er nog een paar mensen aan.

Fuentes 3 Fuentes

Advertenties
 1. #1 door gewoonhanny op 17 april 2014 - 15:22

  Ik snap niet dat je de moeite neemt om je in te schrijven voor een cursus en er dan niet veel aan doet. Schrijf je dan niet in.
  Gelukkig heb jij een andere instelling. Gefeliciteerd met het certificaat. Ik hoop dat er genoeg inschrijvingen zijn voor de volgende cursus.

 2. #2 door Deborah Hamar op 17 april 2014 - 19:06

  Wat goed.
  Gefeliciteerd.
  Ik zie dat je de cursus via Fuentes hebt gevolgd. Daar heb ik ook een poging gedaan. Maar helaas moest ik na 5 lessen afhaken ivm de grote drukte bij ons op de zaak die periode. 😦
  Spaans staat nog steeds op mijn lijstje. Ooit ga ik er weer mee aan de slag.

 3. #3 door Wanda op 17 april 2014 - 19:15

  Gefeliciteerd meid! Ik zal voor je duimen dat er nog een paar aanmeldingen bij komen zodat de volgende cursus ook door kan gaan! Raar dat mensen zich wel inschrijven en vervolgens geen moeite doen of gewoon helemaal niet komen. Echt zonde van het geld en de moeite die door de leraar en de andere cursisten wordt genomen…

 4. #4 door Insoon op 18 april 2014 - 12:35

  Gefeliciteerd met je certificaat! Leuk dat je doorgaat voor een vervolgcursus. Hopelijk komen er voldoende aanmeldingen. En wat raar dat mensen zich wel inschrijven voor zo’n cursus en vervolgens niet komen opdagen of er geen moeite voor doen… Zonde hoor.

  Fijne Paasdagen!

 5. #5 door Marcella op 20 april 2014 - 11:54

  Wat tof, zo’n cursus! En dan straks je taal oefenen in een Spaanstalig land. Leuk!

 6. #6 door guapa79 op 20 april 2014 - 15:20

  Hola chica, feliz cumpleaños! Ik ben trots op je meid en ik ben erg benieuwd hoe het straks live zal zijn in España als je daar je kennis kunt loslaten;-)
  Ik duim voor je dat de vervolgcursus genoeg animo krijgt zodat het gewoon door kan gaan en één ding weet je al, jut en jul zullen er niet bijzitten dus geen onnodig oponthoud meer!
  Fijne paasdagen!
  Liefs -xxx-

 7. #7 door Patty op 23 april 2014 - 07:24

  Van harte! Ik duim mee, dat de vervolgcursus doorgaat 🙂

 8. #8 door iliveformydreams.com op 11 mei 2014 - 13:48

  Tof zo’n cursus. Gefeliciteerd met je certificaat 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: