8 februari 2014

friendshipElke verjaardag van vriendin E. en van mij, geven wij elkaar een ‘uitje’ cadeau. En dan bedoel ik zo’n cadeaubox van bijvoorbeeld de HEMA of Bongo met een luxe lunch, een high-tea, een lunch met een activiteit, etc.… En dan is het de bedoeling dat we deze samen gaan gebruiken, zodat we elkaar, ondanks de afstand, toch regelmatig kunnen zien en echt tijd hebben voor elkaar. Het tweede weekend van februari was weer zo’n dag dat we afspraken. We komen allebei uit hetzelfde dorp in Brabant maar zijn beide verhuist naar een andere provincie. Zij naar Overijssel en ik naar Zuid Holland. Maar we spraken af in ons dorp in Brabant. We begonnen de dag bij haar ouders thuis, zo kon ik haar lieve zoontje nog even zien en knuffelen. Daarna vertrokken we naar Mill voor een luxe lunch. Na een heerlijke, verse tomatensoep en een broodje gingen we daarna richting Nijmegen om daar lekker een paar uurtjes te badderen in Sanadome. Voor E. was dit erg lekker omdat ze zwanger is en toch wel wat pijntjes hiervan heeft, dus dit was lekker ontspannend. En om de dag af te sluiten wilden we nog uit eten. Eigenlijk wilde we naar ’t Zusje. Dit is een populair tapas restaurant waar je, serieus, 3 maanden van te voren moet reserveren. Dit hadden we dus niet gedaan en uiteraard was het vol. Als alternatief hadden we gereserveerd bij La Cubanita in Nijmegen, ook een tapas restaurant. Toen we bij Sanadome aankwamen hadden we toch nog even gebeld met ’t zusje en warempel er was een tafeltje voor 2 vrijgekomen in Wijchen. Dus gelijk La Cubanita afgebeld. Het eten bij ’t Zusje was weer overheerlijk! En tonnetje rond gingen we naar huis. Wat een heerlijke dag was dit weer! Bijkletsen over van alles en nog wat en gewoon écht overal over kunnen praten. Dit was weer een dag met een gouden randje.

Advertenties
 1. #1 door Insoon op 5 maart 2014 - 13:35

  Wat een leuke manier om zo elkaars verjaardag te vieren! Jullie hebben er een gezellige en relaxte dag van gemaakt! En wat een mazzel dat er toch nog een tafeltje vrij was gekomen 😀

 2. #2 door gewoonhanny op 5 maart 2014 - 15:53

  Dagen om te koesteren. Oude vriendschappen zijn het waard om in stand te houden.

 3. #3 door ladyhotseflots op 5 maart 2014 - 17:20

  Wat een leuk idee om elkaar dan met de verjaardag zo’n uitje te geven. ZO zie je mekaar iig dus 2x per jaar. Maar tussendoor dan helemaal niet meer?
  Heerlijk lekker bubbelen en badderen en kletsen en eten. Wat wil een mens nog meer 🙂

 4. #4 door Wanda op 5 maart 2014 - 19:17

  Dat is nog eens eens een origineel idee om op die manier samen je verjaardagen te vieren! En Sanadome… ik krijg al bijna zin in november want dat staat mijn uitje naar Sanadome weer gepland! Gelukkig hebben we hier Fontana in de buurt en staat die voor maandag weer gepland want zulke baddersessies zijn natuurlijk wel erg fijn!

 5. #5 door Mrs. T. op 5 maart 2014 - 19:59

  Drie maanden? Soms wel vier maanden.
  Maar leuk zo’n uitje. Houd de traditie in ere meid.

 6. #6 door noeps1 op 6 maart 2014 - 14:27

  Dit zijn de leukste cadeautjes !Blijven doen hoor ..
  groetjes Elise

 7. #7 door guapa79 op 8 maart 2014 - 14:29

  Kijk, dat zijn nog eens leuke uitjes! Ik zie jullie al helemaal dobberen in Sanadome, heerlijk! En ik kan me goed voorstellen dat El het fijn vond in het water, dan hoef je even geen extra gewicht mee te zeulen;-)
  Goed weekend guapa, besos
  xxx

 8. #8 door Marcella op 9 maart 2014 - 16:48

  Wat heerlijk joh, klinkt als een heel goede dag. Fijne traditie ook, leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: