En we gaan gewoon door…

En we gaan gewoon door met druk zijn.

Afgelopen donderdag (10-10-2013) was het de dag van de bruiloft! De weersvoorspelling was écht mega slecht. Dagen van te voren bleven we de weersvoorspellingen in de gaten houden en het werd steeds slechter… We zouden rond 10:15 beginnen met de fotoshoot. Doordat de kapster (ook een vriendin) wat vertraging had, gingen we om 11:00 pas op pad. En wat een geluk… het zonnetje scheen! Blauwe lucht! Na een uur kwamen er weer donkere wolken aan, dus zijn we snel nog naar de 2e locatie gegaan. Daar nog een aantal foto’s gemaakt en toen ik zei: ‘We zijn klaar’, ging het regenen. Wat een timing! Om 14:00 waren we bij het stadhuis van Rotterdam. Wat een prachtig gebouw!! Tijdens het trouwen moest ik uiteraard ook foto’s maken. Dit vond ik wel een stuk lastiger. Het licht was niet super goed, en had veel last van tegenlicht. Maar al met al denk ik dat de bruidsreportage zeker geslaagd is.

Vrijdagavond had ik een uitstapje met mijn werk. Er waren 5 jubilarissen en om dit te vieren gingen we kleiduivenschieten en een hapje eten. Het regende behoorlijk helaas. Maar het schieten kon wel gewoon doorgaan. Gewapend met paraplu’s en het geweer gingen we naar buiten. Ik wist eerst niet goed of ik wel wilde schieten. Ik heb een schouder die regelmatig uit de kom schiet, en was bang dat de terugslag van het geweer misschien niet zo handig zou zijn voor mijn schouder. Ik heb het even aangekeken bij de andere en besloten om het toch even te proberen. Ik heb 8 keer geschoten (3 x raak) en vond ’t toen genoeg. Ik heb het gedaan, weet nu hoe het is en het was goed zo. Voelde mijn schouder wel. Daarna hapje eten en om 23:00 was ik weer thuis.

Zaterdag de standaard taken zoals boodschappen en het huishouden. En ’s avonds hadden we het bruidsfeest. Ze hadden gewoon thuis een feestje voor vrienden, in Halloween steil. Het was een gezellige avond. Om 1:00 gingen we naar huis en jeetje wat een regen was er gevallen!! (en het regende nog steeds). Er lagen mega grote, en diepe, plassen op de weg! Echt ff uitkijken geblazen hoor. Het water spatte tot boven de auto aan beide kanten!

Zondag was het voor mij weer vroeg op. Om 10:00 zat ik alweer in de auto om naar Hoofddorp te rijden voor de Marco Borsato Fanclubdag. Vriendin E. is mega fan van Marco en ik ga bijna elk jaar mee naar de fanclubdag. E. was bij haar schoonmoeder in Nieuw Vennep, en aangezien dit op de route lag ben ik haar gaan oppikken daar. Zo kon ik ook nog even met haar lieve zoontje knuffelen. Het was weer een gezellig dag. We hebben weer fijn kunnen bijkletsen. We zijn vaak even gaan zitten want lieve E. is weer zwanger! Zo leuk! Maar de zwangerschap brengt wat kwaaltjes met zich mee, dus we deden het lekker rustig aan. Hierdoor zijn we ook niet helemaal tot het eind gebleven. Tegen vijven zat ik weer in de auto richting huis. Dat was op zich wel beter, want zo hoefde ik niet in het donker door dat rotweer te rijden. Wat een regen is er gevallen zeg, pff.. Eenmaal thuis ben ik de bank op gedoken om SYTYCD te kijken om daarna lekker mijn bedje op te zoeken.

Gelukkig hebben we het aankomende weekend niks op de planning. Lekker RUSTIG! 😉

Liefs, CarpeDiem

IMG_4572 IMG_5661  IMG_4429

Advertenties
 1. #1 door Hanny op 15 oktober 2013 - 13:55

  Je bent en blijft een bezige bij. Wat heerlijk dat het tijdens de fotoshoot op de huwelijksdag goed weer was. Dat maakt de foto’s alleen maar mooier. De foto’s die je laat zien zijn prachtig!
  Geniet het komende weekend van de rust!

 2. #2 door Sas op 16 oktober 2013 - 18:29

  Wauw, mooie foto’s zeg! Bezig bijtje zo te lezen 😉

 3. #3 door Wanda op 16 oktober 2013 - 18:36

  Weer hele mooie foto’s hoor! Leuk dat je dat soort dingen mag doen! En ook weer een paar drukke dagen/weken zeg! Soms is het net of ook alles tegelijk komt he?

 4. #4 door Marcella op 17 oktober 2013 - 17:02

  Leuke dingen, en wat een prachtige foto’s!!

 5. #5 door guapa79 op 19 oktober 2013 - 13:40

  Leuk om nu de foto’s te zien van het live verslag wat ik eerder kreeg;-)
  Ziet er goed uit meis en ik weet zeker dat het bruidspaar erg tevreden zal zijn met het totale resultaat!
  Goed weekend
  xxx

 6. #6 door HansDeZwans op 23 oktober 2013 - 10:05

  Een leuk verslag om te lezen en lekker druk. Nu maar een rustig week tegemoet gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: