Dubbele date

Wat een heerlijk weekend heb ik weer achter de rug. Dit weekend ben ik alleen naar het oosten gereden, zonder vriendlief en zonder hond. Want dit weekend stonden er twee afspraken op de planning. Namelijk een lunch met 2 lieve vriendinnen en een etentje met 2 lieve oud-collega’s.
De lunch was uiteraard super gezellig 😉 en we hebben weer heerlijk ongestoord kunnen bijkletsen onder het genot van een lekkere lunch. Na de lunch zijn we al pratend nog wat winkels ingegaan en voor we het wisten was de middag alweer voorbij. Heerlijke uitjes zijn dit! En daarna moest ik eigenlijk al vrij snel de auto in om naar mijn volgende afspraak te rijden. We hadden bij collega M. afgesproken, zodat we eerst haar nieuwe huis konden bekijken. Vervolgens zijn we gaan eten bij ‘de verleiding’ in Wijchen. Hier hebben ze een kaart met alleen maar tapas. We kozen voor een twee-gangen-verrassings-menu. Elke gang bestond uit 5 kleine gerechtjes. Het was héérlijk! En ook tijdens deze date werd weer volop gepraat en een klein beetje geroddeld. Eenmaal thuis schoof ik aan bij het gezelschap bij mijn ouders thuis. Zij hadden visite van vrienden en die had ik al een tijd niet gezien, dus was leuk om even bij te kletsen. Jullie begrijpen wel dat ik met piepende oren in bed lag, hihi.
Mede door het gesprek met de vrienden van mijn ouders heb ik besloten dat ik volgende week een kijkje ga nemen bij de fotoclub in mijn woonplaats. Ik fotografeer écht veel te weinig de laatste tijd en ik hoop dan ook dat ik bij zo’n club mijn motivatie kan terugvinden. Wordt vervolgd…

Advertenties
 1. #1 door Hanny op 22 januari 2013 - 13:32

  Wat heerlijk dat je zo’n leuk weekend hebt gehad. Even bijtanken! 🙂
  Om bij de fotoclub in je woonplaats te gaan kijken, is denk ik alleen maar goed. Doe je ook weer nieuwe kennissen op, die eventueel vrienden worden. Zo ga je je steeds meer thuisvoelen in het westen.

 2. #2 door liefmeisje1988 op 22 januari 2013 - 13:46

  Wat heerlijk om zo even weer bij te praten met je vrienden en oud-collega’s. Mooi idee om je aan te melden bij een fotoclub. Ik hoop dat je daardoor meer foto’s gaat maken.

 3. #3 door Nicole op 22 januari 2013 - 16:06

  Klinkt als een lekker dagje, vol.. maar wel met leuke dingen!!

 4. #4 door Annespike op 22 januari 2013 - 16:12

  Ja inderdaad.. Gewoon lekker gaan kijken! Wie weet ga je dan weer meer fotograferen. Zou leuk zijn toch??? 🙂

 5. #5 door ♥Inge♥ op 22 januari 2013 - 16:26

  Heerlijk zulke dagen!! Daar moeten er meer van zijn!!

 6. #6 door Wanda op 22 januari 2013 - 18:26

  Dat soort dagen zijn o zo belangrijk! En gewoon doen, gewoon zo’n club opzoeken en weer lekker gaan fotograferen, je hebt echt talent ervoor!

 7. #7 door Harriët op 23 januari 2013 - 06:41

  Gezellig zulke afspraakjes in het weekend 🙂
  Momenteel dus geen motivatie om te fotograferen?;) Ligt aan het seizoen of?..
  Fijne woensdag hoor

 8. #8 door iliveformydreams op 23 januari 2013 - 07:15

  Fijn om te horen!
  Nog een half weekje en het is alweer weekend! 😉

 9. #9 door guapa79 op 25 januari 2013 - 10:18

  Het was zeker een heerlijke zaterdagmiddag. Ik heb ook echt genoten en ook mijn oortjes hadden het zwaar ha..ha. De nieuwe laarzen lopen heerlijk en ook het nieuwe ondergoed blijkt een goede keus 😉
  Die fotoclub, doen!! Je hebt zoveel talent dat het zonde is om daar niet weer mee aan de slag te gaan. Nu alles in een rustig vaarwater zit (job, huisje) zul je er ook weer van kunnen genieten én heb je alles weer opgefrist voor de verre vakantie!
  Lieverd, goed weekend en tot snel maar weer
  xxx
  ps wat vond je van Wie is de mol gisteravond? Wat een spel, pfff, snap er niks meer van;-) Tim en Daniel zijn mijn verdachten, maar ook Zarayda blijft zich vreemd gedragen..

 10. #10 door Marcella (@MarcellaTweet) op 25 januari 2013 - 14:53

  Klinkt gezellig, fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: