Relaxe…

Nou, het is toch nog goed gekomen. Ik heb van Pathé 4 vrijkaartjes ontvangen. Het enige nadeel is dan wel weer dat je alleen via de automatische reserveer lijn kaartjes kan reserveren en je geen plaatsen kan kiezen, dus dan is het maar afwachten waar je zit.
Vrijdag was het dan dus tijd voor Skyfall. Van te voren zijn we gaan eten bij Bennie Beer. We kwamen daar 3 vrienden tegen, we waren zelf met 4 en met twee tafels aan elkaar vormde we een leuke groep van 7. Maar oh wat viel het tegen bij Bennie Beer. Het is eigenlijk meer een ‘vreetschuur’ geworden. Wij met z’n vieren hadden spareribs besteld. Bij een van ons waren deze gewoon nog koud! Ook waren de spareribs lang niet zo lekker als dat we gewend zijn. Bij de andere 3 waren ze hun bestelling gewoon kwijt. Ook kwamen ze diverse malen aan onze tafels met verkeerde drankjes. De rekening van ons vieren was fout en de andere 3 hebben hun bestelde koffie en thee nooit ontvangen. Wat een tegenvaller.
En dan de film. Het was een mooie film, maar zoals vriendlief het verwoorde was het meer “Batman genre” dan “James Bond genre”. Ik vond het begin en eind wel spectaculair maar op sommige stukken was de film naar mijn idee langdradig. Ook het geneuzel over ouderwets en nieuwe ontwikkelingen kwam naar mijn idee veel te vaak naar voren. Maar goed, al met al was het toch een gezellig avondje uit.

En dan het weekend. Dit was een weekend van relaxen en niets doen! Hihi, dat kan ook wel eens lekker zijn. Zaterdag hadden we als enige verplichting de wekelijkse boodschappen en m’n hondje ophalen bij de ouders van vriendlief. (die was daar 2 dagen om alvast een beetje te ‘oefenen’ voor als wij straks op vakantie gaan en m’n hondje daar gaat logeren.) En zondag zijn we helemaal de deur niet uitgegaan. Ik heb een van m’n favoriete serie gekeken: Vampire Diaries. Twee films: Ice Age 4 en De Rouille et D’Os. En ’s avonds was het weer tijd voor SYTYCD. Heerlijk zo’n weekend! Maar volgend weekend gaan we er weer opuit hoor! 😉

Advertenties
 1. #1 door Limoentje op 4 december 2012 - 12:12

  Heb Skyfall ook gezien dit weekend. Kan me helemaal vinden in jouw mening! Begin en eind waren goed, de rest maar zozo. Mijn vriend vond hem slecht.

 2. #2 door Insoon op 4 december 2012 - 14:29

  Wat jammer dat de film wat tegenviel… Mijn zwager wil er ook nog naar toe, ben benieuwd wat hij van de film gaat vinden. En lekker zo’n relaxed weekend met z’n tweetjes. Leuk die films van Ice Age. Mijn neefje heeft deel 4 met Sinterklaas gekregen, dus misschien in de Kerstvakantie maar eens meekijken 😉

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

 3. #3 door Zuster Klivia op 4 december 2012 - 14:33

  Ik heb helemaal niks met de Beren. Vind de service beneden alle peil, in alle filialen.

  Skyfall was wel gaaf, maar niet zo tof als de vorige, wel? Heb desalniettemin wel genoten weer hoor.

 4. #4 door Floor op 4 december 2012 - 15:08

  Bennie Beer ken ik niet, maar klinkt meer als een tekenfilm dan als een restaurant als ik eerlijk ben 😉

  Jammer dat Skyfall niet helemaal jouw ding was, ik vond hem juist wel heel gaaf.

 5. #5 door gewoonhanny op 4 december 2012 - 15:57

  Jammer dat het eten en de film wat tegen vielen. Maar zo’n relaxt weekend maakt alles weer goed. 🙂

 6. #6 door wiebie74 op 4 december 2012 - 18:54

  Dus Skyfall viel jullie wat tegen? Wij vonden hem juist weer een ouderwetse Bondgehalte hebben… Grappig dat iedereen er zo anders tegen aan kijkt he? En ja… vreetschuren… ik kom er liever niet, zal het in ieder geval zelf nooit voorstellen…

 7. #7 door Annespike op 4 december 2012 - 19:17

  Ai dat is dan wel balen als het zo gaat in een restaurant.. Een goede naam op bouwen duurt jaren.. Maar je bent hem daarna ook zo weer kwijt. Jammer!

  Maar verder een weekend relaxen is natuurlijk wel errug fijn!

 8. #8 door guapa79 op 4 december 2012 - 20:28

  Gelukkig dat je in ieder geval nog één goede film hebt gezien, De Rouille et d’Os!! Hoe vond je m Lon? Schitterend of niet? En heel goed dat je deze keer een grote streep in je weekend had gezet, ga zo door;-)
  Dikke knuffel vanuit een guur en koud Brabant
  xxx

 9. #9 door Sas op 5 december 2012 - 06:37

  Heerlijk! Zo’n weekend relaxen heb ik ook voor de boeg…
  Ik kijk er erg naar uit.
  Fijne week!

 10. #10 door liefmeisje1988 op 5 december 2012 - 08:30

  Wat fijn dat alles goed is gekomen in de bioscoop. Jammer van het eten vooraf. Dat zie je wel eens vaker dat een restaurant eerst goed was en daarna sterk veranderd. Jammer. Een heerlijk relaxed weekend hebben jullie gehad. Wij hebben hier thuis ook een aantal films gekeken. Heerlijk.

  Een fijne week.

 11. #11 door Elise op 6 december 2012 - 09:16

  Al met al klinkt het zo gek nog niet 🙂
  Ik hoop op ook zo’n weekend .. lekker lui !

  gr. Elise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: