Wicked!

Oh jee.. de 2 dagen van het weekend zitten er alweer op.. Dat is écht ff wennen hoor! Na 3 jaar een 4 daagse werkweek te hebben gehad, en dus een 3 daagse weekend, moet ik nu weer wennen aan 5 dagen. Maar goed… ik heb een heerlijk weekend achter de rug, dus zal er weer ff tegen kunnen. Dit weekend was het voor het eerst dat mijn moeder al haar moed bij elkaar heeft gepakt om 140 km alleen in haar autootje naar mij te komen. En het was een super gezellig weekend! Zaterdagmiddag zijn we eerst even een wandeling gaan maken in de polder. Natuurlijk met vriendlief en m’n hondje. Het was fris, maar super lekker weer!

En eind van de middag zijn mam en ik naar Scheveningen gegaan. Na wat winkeltjes in en uit te zijn geweest zijn we in een restaurantje aan de boulevard beland. Daar hebben we voor € 15,95 écht lekker gegeten! Er wordt overal wel een theatermenu aangeboden voor zeer schappelijke prijzen, dus keuze genoeg. Nou, en we hebben zeker een goede keuze gemaakt. Het menu bestond uit een rundercarpaccio vooraf, een varkenshaasje met championssaus en seizoensgroente en frietjes met als afsluiter een crème brulee. En stuk voor stuk waren ze héérlijk! En hierna was het dan zover… we gingen naar Wicked!

Tot net voor de show begon waren er nog 3 lege stoelen naast ons. Zoals altijd zijn er van die laatkomers, en toen de show begon waren ook die stoelen bezet. En toen begon het… Ja de show, maar het begon ook heel vreemd en apart en vies te ruiken….. Zo erg dat we elkaar steeds weer aankeken en er zo van afgeleid waren dat we het begin gewoon niet 100% gevolgd hebben. De vrouw (of was het toch een man?) naast mam stonk vreselijk! En wat we nou roken, dat weten we niet. Het was geen zweet, anders hadden we nog ff een deo-tje kunnen aanbieden. Mam dacht dat het uit haar (of zijn?) mond kwam, maar ook dat leek ons zeer onwaarschijnlijk. Nou had mam die middag lekkere geurtabletjes gekocht, en die heeft zij maar onder haar neus gehouden en ik heb m’n neus maar in de kraag van m’n jasje gestopt haha.. (ik lach wel, maar het was écht niet grappig). Maar goed, Wicked… de show was erg leuk. Zeker niet de mooiste muscial die we gezien hebben, maar wel erg leuk. En ik vind dat Willemijn Verkaik, die de rol van Elphaba vertolkt, alle lof verdient in deze show. Wauw, wat een prachtstem heeft zij!! De rol van Fiyero werd gespeeld door Jim Bakkum, wat ik eigenlijk een beetje jammer vond, want ik had stiekem gehoopt op Ferry Doedens. En de rol van Glinda werd vertolkt door Yvonne Coldeweijer (Keet!). We hebben een erg leuke avond gehad.

En vandaag zijn we nog even naar Hoek van Holland geweest. Altijd een feestje als je uit het zuid-oosten van het land komt. En het weer zat wederom mee! Fris, maar met een heerlijk zonnetje! Love it! Kortom, het was weer een topweekend!

Advertenties
 1. #1 door Hanny op 28 oktober 2012 - 22:46

  Echt moeder en dochter! Jullie lijken heel erg op elkaar!
  Jammer dat er onwelriekende geuren naast jullie opstegen in het theater. Zoiets kan het plezier echt wel vergallen.
  Succes weer morgen. Hopelijk bevalt de tweede week net zo goed als de eerste.

 2. #2 door Mrs. T op 29 oktober 2012 - 06:33

  Een heerlijk uitje dus. Alleen jammer van dat ene. :-S

 3. #3 door Harriët op 29 oktober 2012 - 06:36

  Ja, ik kan me voorstellen dat je weer even moet wennen an die 4-daagse werkweken! Maar je hebt een gezellig weekend gehad zie ik. Rijdt je moeder normaal gesproken nooit zo’n stuk? Was het haar meegevallen? GEzellig dat ze kwam.
  En leuk naar Wicked samen. WEl balen van die stank zeg. Zou zo iemand dat zelf dan niet ruiken denk ik dan? Bahh.
  Ja het was behoorlijk fris zaterdag…echt ff wennen vind ik. Gisteren vond ik het minder koud en heb ik met m’n moeder nog een stuk gewandeld.
  Fijne maandag hoor

 4. #4 door Floor op 29 oktober 2012 - 07:49

  Gezellig zo’n moeder-dochteruitje. Leuk om samen te doen. En mensen die ruiken, tja, heel vervelend, je doet er niets aan, maar het stoort wel!

 5. #5 door Patty op 29 oktober 2012 - 08:24

  Ik kom ook uit het zuid-oosten des lands en herken helemaal het gevoel van genieten als je bij de zee komt 🙂

 6. #6 door liefmeisje1988 op 29 oktober 2012 - 11:57

  Wat knap van je moeder dat ze de hele reis heeft aangedurfd. Leuk om samen naar Wicked te gaan, al ik kan me voorstellen dat niet prettig was om daar in de zaal te zitten.

  Een fijne week.

 7. #7 door Insoon op 29 oktober 2012 - 14:12

  Wat gezellig dat je moeder een weekend bij jullie was! Heerlijk joh. Dat eten klinkt lekker en gaaf dat jullie naar Wicked zijn geweest! Alleen wel ontzettend balen dat jullie zo’n vies iemand naast je had zitten 😦 Gatsie! Gelukkig hebben jullie ondanks dat toch van de musical genoten. En met zulke leuke dingen vliegt zo’n weekend helemaal snel voorbij hè.

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

 8. #8 door Annespike op 29 oktober 2012 - 15:37

  Jammer zeg dat je dan zo gestoord wordt.. 😦
  Als de musical dan maar wel leuk was en dat was het zo te lezen.
  tsja ik ben de laatste tijd niet meer geweest, zo jammer!

 9. #9 door wiebie74 op 29 oktober 2012 - 18:28

  Gezellig zo’n moeder-dochter uitje! Een vriendin van me wil ook steeds naar die musical maar ik ben nog niet overtuigd of het echt wel iets voor me is, maar misschien als er nog ergens een leuke aanbieding voor bij komt…

 10. #10 door iliveformydreams op 29 oktober 2012 - 20:21

  Klinkt leuk allemaal!

 11. #11 door Nicole op 1 november 2012 - 11:57

  Leuke fotootjes!
  Wel echt vervelend van die stank zeg… ieks… wil me er niets bij voorstellen haha 😛
  En grappig dat je liever Ferry Doedens wilde ipv Jim Bakkum, is daar een reden voor?

  Ben heel lang goede vriendinnetjes geweest met zijn zusje, hebben nu nog wel contact maar niet zoveel. Ferry deed toen mee met Idols en heb nog hilarische foto’s van het weekendje dat ik bij hun was.. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: