Afgelopen vrijdag was ik al bij m’n nieuwe werkgever te vinden. Ze kregen die dag een man op bezoek die wat vragen kwam beantwoorden m.b.t. een systeem waarmee ze werken, en de afdelingshoofd dacht dat dit misschien wel al interessant kon zijn om daarbij te zijn. M’n eerste indruk is goed! Het is een kleine afdeling (met mij erbij zijn we met 4) en ze waren direct open naar mij toe! Heel fijn! Gaat helemaal goed komen! Heb nu al zin in 22 oktober! Dit zal mijn eerste werkdag zijn bij mijn nieuwe werkgever! Nog 4 weken uitwerken dus.. nog 4 weken file rijden.. en dan is dat hoofdstuk ook weer gesloten! Yeah!

Zaterdag was een dagje met visite uit het oosten. ’s Middags kwamen vriendin K. met haar man J. én haar hondje langs. Ik had ze al een tijdje niet gezien (april) dus we hebben weer gezellig zitten bijkletsen. Na zo’n 3,5 uur zijn ze weer terug gegaan naar het oosten. Daarna zijn wij in de auto gestapt naar Hoek van Holland, want vriendinnetje E. was daar met haar gezin! Ff een snel bezoekje voor zij weer door moesten naar Den Haag. Super leuk! Een drukke, gezellige dag die ik samen met lief afsloot met een filmpje (Les Lyonnes) op de bank. Heerlijk.

Zondag kwamen mijn ouders en broer op visite. Altijd fijn! We zijn eerst ff een tijdje naar de ouders van lief geweest en daarna hebben we met z’n vijfen bij ons thuis gegeten. Ik hou van deze dagen.. lekker met m’n ouders doorbrengen! Jammer dat het slecht weer was, en dat we dus binnen hebben moeten zitten.. maar goed.. was toch weer een fijne dag!

Morgen moet ik naar het ziekenhuis om een plekje weg te halen. Ik ben daarmee naar de huisarts geweest, en die verzekerde mij dat het niks kwaadaardigs is. Het is een verzameling van hele kleine bloedvaatjes die zo nu en dan rood kleuren. Maar ik vind ’t maar niks.. en gezien mijn ervaring met manlief vond de huisarts het ook beter voor mijn geruststelling om het weg te laten halen. Fijn dat de huisarts daar ook aan meedenkt! Vind ’t wel een beetje spannend.. maar ach, als dat alles is… komt goed!

 

Advertenties
 1. #1 door Hanny op 23 september 2012 - 19:19

  Wat jammer dat jullie vandaag slecht weer hadden. Hier is het de hele dag droog en overwegend zonnig geweest. Maar ach, binnen is het ook gezellig met familie.
  Succes morgen in het ziekenhuis!

 2. #2 door Zuster Klivia op 23 september 2012 - 19:53

  Ach, met leuke mensen is het altijd goed. Binnen óf buiten.

  Sterkte morgen!

 3. #3 door Saskia op 23 september 2012 - 19:55

  Fijn dat je eerste indruk goed was. Oh en leuke foto ook 🙂
  Succes ook morgen!

 4. #4 door Limoentje op 24 september 2012 - 02:02

  Wat mooi dat ze zo open naar je waren en dat het goed voelde!
  Aftellen dus maar, hoop dat de weken snel voorbij gaan.
  Succes straks!

 5. #5 door Floor op 24 september 2012 - 07:37

  Wat een fijn weekend met fijne mensen! Jammer van het weer op zondag, hier begon het pas tegen achten te regenen gelukkig.
  Sterkte vandaag!

 6. #6 door Mich op 24 september 2012 - 11:35

  Succes vandaag!

  Goed dat je al zon goed gevoel hebt overgehouden aan je nieuwe werkgever, juiste keus dus! x

 7. #7 door liefmeisje1988 op 26 september 2012 - 08:40

  Wat leuk dat je al op training mocht. Ik wens je veel succes de komende weken nog bij je oude werkgever.

 8. #8 door ° Insoon ° op 26 september 2012 - 11:31

  Wat leuk dat je nieuwe werkgever je nu al zo betrekt bij het werk en fijn dat je zo goed werd ontvangen door je nieuwe collega’s.
  Gezellig dat je in het weekend hebt afgesproken met vriendinnen, lekker bijkletsen en leuk dat je ouders en broer zondag langskwamen. Echt van die dagen om volop van te genieten hè!

  Hoe is het maandag gegaan in het ziekenhuis? Wel fijn zo’n huisarts die met je meedenkt en het niet wegwuift als iets onbelangrijks. Gelukkig heb ik zelf ook zo’n huisarts. Hopelijk is het je allemaal meegevallen!

  liefs Insoon

 9. #9 door ♥Inge♥ op 26 september 2012 - 14:48

  Fijn dat je een nieuwe baan hebt, gefeliciteerd hoor! Idd dan nog even volhouden met alle files hier….wij zijn het wel gewend maar ik kan het me van jou wel voorstellen! 😉 Leuk dat de kennismaking beviel!
  Hoe is het gegaan met het weghalen van het plekje, viel het mee?
  Heerlijk om omringt te zijn met vrienden, gezellig hoor! HvH blijft wel jouw favoriete plek om naar toe te gaan he? Misschien toch eens daar kijken naar een huis? 😉
  Dag hoor, fijne dag verder!

 10. #10 door wiebie74 op 29 september 2012 - 21:44

  Leuk joh dat je op die manier al direct bij je nieuwe baan wordt betrokken! Dat geeft toch wel aan dat ze het helemaal met je zien zitten!
  Hoe ging het trouwens in het ziekenhuis? Viel het een beetje mee of heb je er best nog wel wat last van?
  Wat die zoektermen betreft, dat kun je terugvinden in je dashboard, is wel grappig om te zien…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: