Photoblog

Afgelopen weekend was héérlijk!! Wat een prachtig weer was het ook! Vrijdagavond na het eten ben ik naar het Oosten gereden (1 uur 20), naar m’n ouders. Vrijdag avond heb ik gezellig met m’n ouders op de bank gezeten, beetje babbelen en beetje tv kijken. Zaterdag ochtend had ik met vriendin E. afgesproken. Zij was dit weekend ook in de buurt, en heb ik weer ff met haar zoontje kunnen knuffelen. Daarna weer naar m’n ouders. Pap liet trots z’n moestuintje zien (1. + 3.) en later in de tuin was hij nog druk bezig met z’n ‘flightcase’ (2.) die hij maakt voor zijn versterker. (voor z’n bluesmuziek)

Zaterdag avond ben ik eerst nog naar de neefjes van T.  geweest. Zijn petekind is 18 geworden en zijn broertje word volgende week 16. Helaas was zijn broertje er niet, maar ik heb wel ff kunnen bijkletsen met de zus en zwager van T. en z’n petekind. Rond 22:00 was ik weer bij m’n ouders en ben met m’n moeder (5.) naar de kermis (4.) geweest. Op zich geef ik er niet zoveel om, maar er was die avond ook vuurwerk (6), en dat vind ik dan wel weer leuk. (al viel dat een beetje tegen). En natuurlijk een oliebolletje eten, dat hoort erbij!

Zondag, wederom een zomerse dag, ben ik samen met vriendinnetje A. (8.) een stuk gaan fietsen. Met het pondje over de Maas om uiteindelijk bij restaurant ‘De Loopplank’ te eindigen. Genietend van het prachtige uitzicht (7.) hebben we de lunch genuttigd. Na deze lunch zijn we nog een stukje doorgefietst om een roséetje te drinken bij restaurant ‘Plasmolense Hof’. Het was weer super gezellig!

Zondag avond ben ik nog bij m’n ouders gebleven om nog even te genieten in hun mooie tuin en de overheerlijke ‘pizza-di-pappa’ (10.) te eten. En toen was het helaas weer tijd om te gaan. Op naar het westen (11.). Eenmaal thuis zat m’n hondje (12.) al op me te wachten. hihi. Vriendlief was ziek, dus heb ik maar kort even gezien. Het was een super fijn weekend! Even ‘gevlucht’ naar het super rustige Brabant. Genoten van m’n vriendinnetjes, ouders en broer en natuurlijk van het heerlijk weertje.

Maandag had ik mijn vrije dag. Een dag van boodschappen, bakkie doen bij een vriendin en wat huishoudelijke taken. ’s Avonds werd ik ineens ook ziek… rillend zat ik op de bank en had ik lichte verhoging. Grr.. slechte timing!! Want dinsdagochtend stond het tweede gesprek op de planning!!  Dinsdagochtend voelde ik me alles behalve goed… Maar ik wilde dit gesprek absoluut niet afzeggen! Dus… paracetamol, allergiepilletje, strepsil… en gaan! Ik heb daar een klein uur gezeten (zwetend, maar dat terzijde) en ging met een redelijk goed gevoel weer naar huis. Daarna heb ik mij maar gelijk ziek gemeld, want het ging gewoon niet lekker. En zo zit ik inmiddels al 4 dagen ziek thuis. Bah! Hoesten, lichte verhoging, hoofd-, keel-, oor- en kaakpijn. Dus ben al dagen in de weer met paracetamol, neusspray, strepsils en stomen. Hopelijk gaat het vanaf nu de goede kant op!

ps. woensdag werd ik gebeld dat ze me graag willen hebben als werknemer! Yeah! Maandag a.s. heb ik weer een afspraak en dan zullen ze me een financieel voorstel doen… Ik ben blij!! Nu maar hopen dat we er financieel uitkomen! Will be continued…

Advertenties
 1. #1 door wiebie74 op 14 september 2012 - 17:58

  Volgens mij was je ook hard toe aan zo’n weekendje! Zal zeker voor je ouders ook wel wennen zijn dat hun dochter nu zo’n stuk verder woont! Wel balen dat je daarna ziek werd, maar ja, wat wil je ook met dit weer? Het ene moment dik 20 graden en nu regen en amper 15 graden of zo…
  Super joh dat je in principe de baan hebt! Gefeliciteerd hoor! Hopelijk komen jullie er financieel ook uit maar ach, dat zal vast wel loslopen, toch?

 2. #2 door Annespike op 14 september 2012 - 18:47

  Kijk dat is dan in elk geval goed nieuws dat ze je willen hebben!
  Ik hoop ook zo dat jullie eruit komen. 🙂
  Gefeliciteerd!

 3. #3 door Floor op 14 september 2012 - 20:20

  Goed nieuws! Super hoor! En jouw weekend heb je ook dubbel en dwars benut, heerlijk hoor!
  Hoop dat je gauw weer opknapt, beterschap!

 4. #4 door Hanny op 14 september 2012 - 21:36

  Heerlijk dat je zo’n goed weekend hebt gehad. Zo’n weekend doet een mens goed. Maar jou niet geloof ik wat minder. Sprongen er daar teveel virussen rond? Arme jij.
  Wat een super bericht! Hiervan word je spontaan beter, lijkt me. Succes met de financiële afspraken!

 5. #5 door Limoentje op 15 september 2012 - 01:45

  Wat goed dat ze je willen aannemen! Dat moet goed voelen! En de financiën, daar komen jullie vast wel uit.
  Beterschap ook, hoop dat je snel opknapt!

 6. #6 door Nanda op 15 september 2012 - 06:22

  Een enerverende week zo te lezen. Wat leuk dat je misschien een nieuwe baan hebt! Dat is toch snel gegaan.
  Enne…beterschap!

 7. #7 door Saskia op 15 september 2012 - 12:48

  Erg leuk zo’n foto overzichtje! En leuk dat ze je willen aannemen!
  Fijn weekend.

 8. #8 door guapa79 op 15 september 2012 - 16:03

  Het was zeker een gezellige middag en wat een geluk met het weer! Daar is dit weekend weinig meer van over helaas..Leuke fotoblog heb je ervan gemaakt, ik vind ook de foto van jou en jullie mam erg leuk.
  Heel veel succes maandag, ik zal wachten op de positieve sms 😉 en beterschap voor jou en je mannetje!
  Liefs -xxx-

 9. #9 door Nicole op 16 september 2012 - 07:17

  Na een heerlijk weekend in Brabant ziek worden en nog steeds zijn.. Maar wél een nieuwe baan in het vooruitzicht! Klinkt erg goed, behalve dat ziek zijn maar dat komt ook wel goed.. goed rusten en veel beterschap vanuit mij!

 10. #10 door ° Insoontje ° op 17 september 2012 - 11:36

  Vorig weekend was het echt heerlijk weer! Gezellig dat je toen naar je ouders en vrienden in ’t zuiden bent geweest. Leuke foto’s heb je gemaakt! Maar wat balen dat je hierna ziek bent geworden en nog steeds niet zo lekker… Maar wel super dat je (bijna?) een nieuwe baan hebt!! Hopeijk komen jullie er vandaag ook uit qua financieel plaatje, succes!

  liefs Insoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: