Moe!

Hier komt weer ff een ‘schrijf-van-me-af-blogje’ … wees gewaarschuwd. 😉

Zo fit en goed als ik me vorige week voelde, zo belabberd voelde ik me gister. Futloos, nergens geen zin in, chagarijnig om niks… Dat zijn van die momenten dat ik het ff niet zie zitten. Ik ben al lange tijd altijd maar in de weer. Sinds mijn avontuur in het westen ben ik bezig (geweest) met het zoeken naar een nieuwe huisarts, een nieuwe tandarts, een nieuwe dierenarts, een nieuwe sportschool (waar ik dan ook braaf naar toe ga), het ontdekken van de stad, het ontdekken van de omgeving waar ik evt. kan gaan fotograferen, fietsen, wandelen. Het nadenken over het huis, gaan we verbouwen, gaan we het hoogstnoodzakelijke opknappen en verkopen, waar zouden we dan evt. willen wonen. Het solliciteren, begonnen met een nieuwe baan, dat niet bevalt en dus weer het solliciteren. Met de eindeloze gesprekken met werving&selectiebureau’s, wachten op uitnodigingen … Ooh, en dan haalt deze dame ook nog een studie PDL (loonadministratie) op haar hals, alsof ze niks te doen heeft. Het ontvangen van bezoek, continue inplannen, inplannen en inplannen… Het huishouden, gezonde receptjes koken, rekening houden met m’n dieet (wat dan wel weer positief is dat ik bijna 3,5 kilo kwijt ben), vriendlief die ook soms niet te genieten is door stress op het werk, ….. Kortom, het is gewoon ff weer druk in m’n leven, druk in m’n koppie… En hierdoor denk ik wel eens terug aan m’n leven in het oosten, waar ik een leuk huisje had, helemaal naar mijn zin, een leuke baan, dichtbij m’n ouders en vriendinnen… Op dit soort momenten mis ik alles heel erg.  Aankomend weekend ga ik ff naar het oosten, wat natuurlijk ook weer propvol gepland is.. maar ik hoop hier toch ff de nodige energie weer uit te putten… want ik zie m’n lieve vriendinnetje E. met haar zoontje, m’n ouders en broer, m’n vriendinnetje A. en nog de neefjes van manlief.  Vanavond ga ik maar eens met vriendlief en hondje aan de wandel, neem m’n nieuwe camera mee (waar ik tot nu toe nog geen tijd voor heb gehad om ‘m uit te proberen) en gaan we maar ff wat zonnestraaltjes opvangen!

Fijne avond!

Advertenties
 1. #1 door Hanny op 4 september 2012 - 15:14

  Misschien zou je regelmatig dikke kruisen moeten zetten op bepaalde dagen. Dagen waarin je vrij bent om te doen en te laten wat je wil. Het is zo belangrijk om regelmatig even tijd voor jezelf te hebben. Sterkte!

 2. #2 door Zuster Klivia op 4 september 2012 - 15:30

  Eens met de bovenbuurvrouw, vergeet jezelf niet. Errug belangrijk. Gelukkig ga je daar vanavond een beginnetje mee maken. Fijne avond!

 3. #3 door wiebie74 op 4 september 2012 - 17:45

  Soms moet je gewoon echt even me-myself-and I time inplannen! Gewoon doen en hopelijk merk je daarna dat je er dan weer even tegen aan kunt. En ja, er komt natuurlijk ook heel veel veranderingen op je af, dus probeer tussendoor je relaxmomentjes te pakken want dat hebben we allemaal weleens nodig!

 4. #4 door iliveformydreams.com op 4 september 2012 - 19:06

  Heel erg belangrijke eens even ‘me-time’ te nemen. Hoewel dit makkelijker gezegd is dan gedaan.

 5. #5 door Annespike op 4 september 2012 - 20:12

  Ik kan me jou leven helemaal voorstellen hoor Lonneke.
  Zo voelde ik mij in de eerste maanden dat ik definitief naar Oostenrijk was gegaan ook…
  Ik kan je uit mijn ervaring vertellen dat vindt allemaal zijn plekje. Ook al is het op dit moment heel erg moeilijk!!
  Sterkte.

 6. #6 door Harriët op 5 september 2012 - 05:50

  Pfff erg druk allemaal als je dat zo op een rijtje zet idd.
  Kan me voorstellen dat je je daar moe van voelt :S Tijd om eens wat dingen weg te strepen en opzij te schijven en tijd voor jezelf in te plannen? Want dat is ook nodig natuurlijk. Maar dat zegt iedereen al zie ik nu 😉

 7. #7 door guapa79 op 5 september 2012 - 07:06

  Okay, duidelijk, werk aan de winkel. Ik zal zorgen dat je na zondag je batterij weer hebt opgeladen 😉 Ik weet een leuke plek waar we relaxed wat qualitytime kunnen doorbrengen zodat je zondagavond met een smile terug zal rijden naar het westen, komt goed lieverd.
  Tot gauw!
  xxx

 8. #8 door Nanda op 5 september 2012 - 09:22

  Ik weet precies hoe dat voelt, heb het zelf ervaren toen ik van het Westen naar Drenthe verhuisde. Mijn advies: neem (en gééf jezelf) de tijd om je draai te vinden want dat lukt niet in een paar weken. Trek er maar (minstens) een jaar voor uit. Alle nieuwe indrukken, de weg leren kennen, een ander soort mensen waar je mee moet leren omgaan, het heeft tijd nodig.
  En geef jezelf af en toe even vrij van alles wat je je MOET van jezelf en ontspan.
  Komend weekend kan je je weer lekker opladen in het Oosten. Veel plezier!
  🙂

 9. #9 door Myrna op 6 september 2012 - 06:57

  Zo heb je van die dagen, weken inderdaad… Ook eens even lief voor jezelf zijn: even doen waar jij op dat moment zin in hebt of helemaal niets. Het is allemaal niet niks…!

 10. #10 door ikkeonline op 7 september 2012 - 19:12

  Soms heb je nou eenmaal van die rotdagen… Maar ik moest meteen denken aan iets wat mijn docent bedrijfsadministratie tegen me heeft gezegd: “als je salarisadministrateur bent zit je gebakken. Dan ben je binnen. Dan heb je altijd werk” (noot: dit was wel voor de crisis haha) … Heel veel succes met de studie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: