Fotoboek 2

Na het ontvangen van mijn prachtig fotoboek, had ik de smaak te pakken en ben gelijk doorgegaan met deel 2. En deze is inmiddels besteld!! Ik kan weer niet wachten totdat deze door Albelli geleverd word!! Bij het eerste boek had ik een cadeaubon van mijn oud collega’s ingeleverd, waardoor ik  50 euro korting had. En bij het tweede boek ben ik even gaan zoeken op Google voor een eventuele actiekorting, en die was er! 20% korting! Nou, helemaal goed dus, want echt goedkoop zijn die boeken van mij niet. 😉 Voor diegene die (weer) nieuwsgierig is: *click* voor het online digitaal fotoboek.

Afgelopen maandag had ik een afspraak bij een gewichtsdeskundige. Ik ben nooit slank geweest, maar de afgelopen jaren is het weer uit de hand gelopen en ik móet dus van mezelf écht wat aan m’n gewicht doen. Ik denk altijd “Ik weet wel waar het aan ligt.” en “Dat moet me zelf ook wel lukken.” Maar ik heb de conclusie moeten trekken dat ik dat niet zelf kan. Misschien dat ik nu meer een stok achter de deur heb en dat ik over een tijdje hier mijn eerste -5 kilo kan melden. Er moet veel meer af dan 5 kilo, maar we gaan met kleine streefdoelen werken, des te eerder heb ik het gevoel dat ik iets bereik. Nou, het gaat nu al 4 dagen prima! Wel sta ik ’s ochtends soms op met hoofdpijn en ben een beetje duizelig, maar dat zal snel minder moeten worden hoop ik.

Ooh en een erg leuk nieuwtje: we gaan bijna een reisje Bali boeken!! Mijn ouders zijn volgend jaar maart 40 jaar getrouwd en dan mogen mijn broer, mijn lief en ik met hun mee naar Bali! Hoe gaaf is dat! Ik heb er nu al zo’n zin in, en als ik al die mooie dingen zie op het internet gaat mijn fotografenhartje steeds sneller kloppen! Yeah!

 

 

Advertenties
 1. #1 door Hanny op 10 augustus 2012 - 08:13

  Wat heb je een prachtig fotoboek gemaakt met superfoto’s! Ik heb zitten genieten.
  Ja dat gewicht, dat blijft, ook voor mij, wel wat problematisch. Jaloers makend soms zoals sommige mensen maar alles kunnen eten wat ze willen. Niet gemakkelijk om altijd maar streng op jezelf te zijn. Succes met het halen van je streefdoelen!
  Wat een leuk vooruitzicht heb je. Komt vast weer een fantastisch fotoboek van. 🙂

 2. #2 door Deborah Hamar op 10 augustus 2012 - 11:07

  Dat wachten op een album is altijd zo erg.. Ik zou het het liefst direct op gaan halen haha.
  Verder veel suc6 gewenst met de doelen. Het lijkt mij erg moeilijk. Maar door je doelen realistisch te houden zal het waarschijnlijk wat makkelijker gaan en motiveerd het je om door te gaan!

 3. #3 door iliveformydreams op 10 augustus 2012 - 13:05

  Oh dat wachten op een foto album. Als ik mijn trouwalbum heb gemaakt zal ik dat ook wel hebben… ongeduldig 😉

  Goed dat je wil beginnen met 5 kilo kwijt te raken. Heel erg veel succes ermee!

 4. #4 door wiebie74 op 10 augustus 2012 - 18:49

  Opnieuw hele mooie foto’s! Bepaald ook niet de doorsnee vakantiefoto’s maar ook weer prachtige foto’s van de bevolking. Wat dat betreft kun je echt goed zien dat je er oog voor hebt!
  En ja, afvallen… pfff, ik kan je de hand schudden hoor! Nu gaat het weer de goede kant op, het sporten gaat ook weer goed maar het is zo ontzettend moeilijk om het vol te houden, vooral als je niet direct resultaat ziet. In ieder geval heel veel succes en hopelijk bereik je snel je eerste doel!

 5. #5 door Elise op 11 augustus 2012 - 07:05

  Prachtig boek. Oh en daar komt een nieuwe bij straks uit Bali. Ben er geweest en het is prachtig daar !

 6. #6 door guapa79 op 11 augustus 2012 - 14:45

  Ik heb er het volste vertrouwen in dat het goed gaat komen met lijnen, Mike en ik houden een oogje in het zelf en als ik je de figuurlijk schop moet komen geven dan stap in tegenwoordig zó in de auto en sjees naar ’t westen 😀 Ha..ha, nee zonder gekheid, het gaat je lukken meid, die knop is om, het begin is gemaakt en ik sta helemaal achter je!
  Ik zie graag je 2e fotoboek live zodat ik me weer kan vergapen aan al dat moois;-)
  Goed weekend!
  Veel liefs xxx

 7. #7 door Mich op 12 augustus 2012 - 08:25

  Bali! Gaaf!!!

  Fotoboek maken en dan ontvangen is altijd leuk.

 8. #8 door Annespike op 12 augustus 2012 - 20:15

  Ziet er weer goed uit Lonneke. DAt is aan jou wel toevertrouwd. 🙂
  Succes met afvallen. Ik hoop dat het allemaal gaat zoals jij je wenst.

 9. #9 door Floor op 12 augustus 2012 - 21:46

  Bali is prachtig! Maar stiekem vond ik Java authentieker. Bali is meer op toerisme gericht dan Java is. Maar dat heeft ook z’n voordelen zoals fijne ressorts en dergelijke!
  Gaaf je tweede boek!

 10. #10 door Nicole op 15 augustus 2012 - 07:46

  Ga zo je boek eens bekijken! En duur zijn die boeken he! Daarom ben ik er nu dus niet mee bezig want alles moet gespaard worden voor de bruiloft helaas haha. En ik ga liever keertje uit eten met vrienden of familie dan dat ik dus een boek bestel..
  Keuzes… bluh!

  Wel gaaf Bali!! Leuk reisje is dat.. snap dat je fotogravenhart er sneller van gaat kloppen. Was gisteren op een mooie plek en ik had al helemaal ideeen over de foto’s. Alleen jammer dat ik nog geen goede camere heb (komt op de cadeaulijst haha) en zodra ik die heb ga ik zeker een cursus volgen…..

 11. #11 door nettie op 16 augustus 2012 - 13:01

  Het wachten is altijd spannend! Je wil het zo snel mogelijk ontvangen!! Veel succes met het afvallen!! Hoop dat het lukt!! Mij lukt het ook niet echt !! Weinig discipline en doorzettingsvermogen.

 12. #12 door ° Insoon ° op 22 augustus 2012 - 10:34

  Wat een mooi foto-album heb je gemaakt, prachtige foto’s! Ik wil van deze zomervakantie ook een digitaal album maken… maar er gaat vaak wel veel tijd in zitten hè.
  Succes met lijnen. Slim dat je een diëtist in de arm hebt genomen, meer stok achter de deur en gelukkig doe je het in kleine stapjes.

  En hoe gaaf is dat: naar Bali! Kan me voorstellen dat je daar al enorm naar uit kijkt en leuk om zoiets met ’t hele gezin te beleven.

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: