Fotoboeken

Ik ben al enige jaren fan van de digitale fotoboeken. Vroeger zat ik, samen met mijn moeder, avonden achter elkaar foto’s te plakken en kaarten en bonnetjes bij de juiste gebeurtenissen te plakken. Tegenwoordig zit mijn moeder nog steeds zo te werken aan haar fotoboeken, maar ik ga voor de digitale boeken. Er zijn verschillende aanbieders (Hema, Kruidvat, AH, … etc.). Ik ben al jaren tevreden over Albelli. De fotoboeken zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Ik heb wel een gigantische achterstand met de fotoboeken. Normaal gesproken ging ik na een vakantie gelijk aan de slag en had binnen een paar maanden het boek binnen. Maar nu, nu ben ik nog bezig met de vakantie naar Sri Lanka van 2010! En zo moet ik nog een boek maken van Kefalonia 2010 en Italië 2012. (Kreta 2011 had ik wel vrij snel klaar).

Nou heb ik vrijdagavond het 1e deel van Sri Lanka besteld. Dat boek heeft 100 blz en ik ben op de helft van de vakantie. ha ha. Na 3 pogingen lukte het me eindelijk om het boek te uploaden en te bestellen. En dan is het nu in spanning afwachten tot hij wordt bezorgd. Voor diegene die nieuwsgierig zijn, het is tegenwoordig mogelijk om het bestelde boek online te bekijken. Super handig! Check it out: click

Wat doen jullie met jullie (vakantie)foto’s?

Advertenties
 1. #1 door Wanda op 27 juli 2012 - 18:03

  Ik maak er ook altijd een fotoboek van, meestal ergens in november maar dit jaar dus direct na de vakantie en dat is me wel erg goed bevallen! Zelf doe ik het bij CEWE fotoboeken en dat bevalt me erg goed. Ik heb ook weleens bij Albelli gekeken maar het kwam nogal ingewikkeld op me over dus vandaar dat ik weer teruggegaan ben naar CEWE. Jouw boek ziet wel erg professioneel uit zeg! Vooral ook de foto’s van de bevolking zelf. Erg mooi om te zien!

 2. #2 door Floor op 27 juli 2012 - 20:13

  Ik maak vaak ook digitale boeken. Prachtig vind ik ze. Wel is het soms achteraf wel eens balen als iets niet helemaal goed blijkt te zijn. Typefout oid. Dat kun je dan niet meer herstellen.
  Ik maak vaak boeken bij Albert Heijn, bevalt me prima. Albelli heb ik meer positieve verhalen over gehoord ga ik vast ook nog eens proberen.

 3. #3 door Limoentje op 28 juli 2012 - 04:33

  Maak mijn fotoalbums via TopFoto-album. Goede software en goede service.
  Loop wel gigantisch achter…

 4. #4 door iliveformydreams op 28 juli 2012 - 07:18

  Ik moet nog steeds wat boeken maken. Het blijft maar liggen. Na ons trouwen wil ik er aan beginnen, aangezien ik er voor ons trouwen ook een ga bestellen. Was erg tevreden over mijn digitale boeken.

 5. #5 door Mich op 28 juli 2012 - 07:20

  Ik gebruik ook al jaren Albelli, fijne shop! Ik probeer altijd meteen een fotoboek te maken maar soms komt het een half jaar later.

  p.s. Heb je andere site bekeken, wat een heftige tijd heb je achter de rug zeg. 😦

 6. #6 door kim op 29 juli 2012 - 06:33

  Wow, ontzettend mooi. Zowel het boek als de foto’s.
  Was je hier al zo bezig met het fotograferen? De foto’s zijn ontzettend mooi.

  Troost je. Ik moet nog vanaf 2011 bijwerken 😉

  • #7 door carpe diem op 29 juli 2012 - 10:17

   Ja, hier was ik al bezig met de vakopleiding van de fotovakschool. 🙂

 7. #8 door ikkeonline op 29 juli 2012 - 10:56

  Ik ben al jaren niet meer op vakantie geweest en hoef dus ook geen fotoboeken te maken xD Ik ben op dit moment wel bezig met een 365project en zodra die af is (vandaag maak ik foto 65) komt er wel een super groot fotoboek met alle foto’s erin. Dat is eigenlijk de stimulans om door te gaan =D

 8. #9 door Harriët op 29 juli 2012 - 16:16

  Ik heb ook een paar keer bij Albelli besteld met mooie glanzende dikke pagina’s. Heel tevreden maar behoorlijk duur.
  Heb nu voor het eerst hetzelfde formaat album van Samos laten afdrukken bij Hema. Ook met glanzende pagina’s…fijne software en het album is práchtig geworden! En scheelde de helft qua prijs 🙂

 9. #10 door Deborah Hamar op 31 juli 2012 - 11:46

  Wow dat ziet er erg mooi uit zeg. Heb even snel door het digitale album gebladerd. Wij zijn ook van de digitale albums. handig om op te bergen en mee te nemen.

 10. #11 door guapa79 op 31 juli 2012 - 17:20

  Voor mij geen geplak meer hoor, het uitzoeken van de foto’s, de teksten erbij schrijven etc. Nope, hierin ben ik wel hip en ga ik ook voor de digitale fotoboeken 😉 Ach nog even en ik loop ook met een Iphone;-)….ha..ha

 11. #12 door Nicole op 31 juli 2012 - 20:36

  Ik hou ook enorm van foto’s en fotoboeken!
  Maar lig ook wel achter hoor..
  Wil nog zoveel… hihi!

 12. #13 door nettiespaghetti op 1 augustus 2012 - 06:28

  Ik ga niet op vacantie dus hoef het niet te doen! En foto’s die ik maak druk ik niet zo vaak uit! Heel af en toe doe ik dat en hang ik ze op de wc .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: